måndag 20 april 2015

Australien nedbringade antalet drunknade till noll

http://snaphanen.dk/2015/04/20/rlm-intervjuar-lars-vilks/

Sista chansen nu, för naiva EU att ta efter. Den ofantliga kött-tsunamin har nu nått sådana proportioner, att det verkar gått upp för politikerna - exkl Sveriges förstås - att det väntar en demografisk och europeiska staters kollaps, om man inte sätter stopp för dessa kriminella båtattacker från libyskt och turkiskt territorium.


"Australien outsourcar invällare till Kambodja"
- I veckan väntas de första invällarna föras över från de Australiska lägren på Nauru till Kambodja. Det är en del i Australiens program som går ut på att minska koloniseringsvågen från främst muslimska länder. Man har valt att outsourca invällarna till fattiga länder som Papa Nya Guinea, Nauru och så nu till Kambodja.

Australien har lovat betala motsvarande knappt 270 miljoner kronor i bistånd till Kambodja över de fyra åren som avtalet gäller.

Men det har gått trögt att locka några frivilliga, så nu har de australiska myndigheterna försökt krydda erbjudandet i ett faktablad som läckt ut. Där beskrivs Kambodja som ett säkert land där polisen ser till att lag och ordning råder.

De som nappar på erbjudandet ska få hjälp med bostad, utbildning och jobb.

I faktabladet kan man också läsa att de som hoppar på nu får ett extraerbjudande med pengar i handen och ett bankkonto med tillägget nästa gång kommer inte erbjudandet att vara lika generöst.

Enligt uppgifter har tio invällare nu har sagt ja och kommer att flygas till Phnom Penh i början av veckan.

http://www.exponerat.net/australien-outsourcar-invallare-till-kambodja/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar