torsdag 23 april 2015

Godhetspsykosen

Det svenska samhället faller sönder till följd av att det drabbats av en kollektiv godhetspsykos som snart har fått hela landets etablissemang att tappa kontakt med verkligheten. När vi lyssnar på nyheterna i svenska Public Service får vi numer dagliga bevis för ett patologiskt tillstånd som blir allt djupare och som på allvar hotar stabiliteten.

- Jag lyssnade häromdagen på programmet Nordgren&Epstein i P1 där de två unga kvinnorna Hanna Wagenius som är ordförande för Centerns Ungdomsförbund och Therese Johansson från organisationen "Ingen människa är illegal" blev intervjuade. Programmet handlade om Europas flyktingproblem. På numer vanligt svenskt maner tävlade damerna i godhet. Det fanns ingen ända på hur väl de ville alla världens fattiga som är på flykt.

Alla gränser måste bort och vårt samhälle måste stå helt öppet för alla fattiga stackare som vill komma hit. Vår medelklass får maka på sig och släppa till av sin levnadsstandard för att försörja de som kommer och erbjuda dem husrum. Och det finns ju massor av kapital som borde kunna användas för att försörja flyktingarna, menade de svenskt goda damerna. Programledarna försökte ställa några frågor om hur detta skulle kunna genomföras. Svaren var väldigt typiska för vårt sjuka samhälle – total brist på kontakt med verkligheten. Gå gärna in och lyssna.

Sverige har sakta men säkert glidit in i en allvarlig psykos, där våra ledare inom politik, kultur, media och även näringsliv allt mer tävlar om vem som kan vara godast. Jag vet inte säkert när det här fenomenet började, det går säkert flera decennier tillbaka. Allt fler ledande medborgare har dock smittats av psykosen och de är nu en så stor andel av alla våra makthavare att samhället inte längre går att administrera. I Tyskland har man ett namn på detta tillstånd hos människor – Gutmenschen.

Psykosen blev helt tydlig vid utrikesdebatten i februari år 2013 då Carl Bildt utropade lilla Sverige till en stormakt – en "humanitär stormakt". Den deklarationen markerar punkten i vår historia, där den svenska statsmakten tappade kontakt med verkligheten och började drömma. Tillståndet blev patologiskt i valrörelsen när statsminister Reinfeldt kände att han tappat greppet och patetiskt vädjade till folket att "öppna sina hjärtan" – dvs inträda i hans och de övriga politikernas psykos.

Var observant nästa gång ni sätter er framför TV:n eller vid radioapparaten och lyssnar på nyheterna i svensk Public Service. Lägg märke till alla som vill visa vad goda de är och att ingen verklighet får hindra oss från att vara godast i världen. Men hur goda är alla dessa Gutmenschen egentligen? Godheten tar sig ofta uttryck i en tävlan om vem som kan vara generösast – med andra människors pengar, precis som damerna i Nordgren&Epstein. Hur mycket av sitt eget överflöd är dessa Gutmenschen beredda att satsa på sin godhet. Börja t.ex. med att titta var de bor, hittar ni någon av våra ledande Gutmenschen i landets utanförskapsområden och no go zoner?

Politikernas godhet är sammanfattad i något som kallas den "demokratiska värdegrunden" som inte har med demokrati att gör, utan rör sig om den största inskränkningen i demokratin sedan rösträtten infördes. Enligt den är allt ifrågasättande av den patologiska godheten förbjudet. Den missnöjda folkrörelse i form av SD som växer fram mot den här inskränkningen av demokratin i godhetens namn, har kommit som ett brev på posten för de goda. De kan nu tävla i indignation och fördömanden av dessa förkastliga människor.

Fredrik Reinfeldts glödande hat mot alla 800.000 väljare som svek de goda och röstade SD gick inte att ta miste på. Inte en tanke på att det kunde vara något fel på hans egen förmenta godhet och generositet med sina landsmäns tillgångar. Med Reinfeldt som arkitekt har alla goda politiker nu gått samman för att visa vilka som är goda och vilka som inte är det i något de kallar "Decemberöverenskommelsen".

Godhetspsykosen omfattar hela den politiska klassen och deras omgivning av kultur- och mediefolk. Alla fasta värderingar är i upplösning i en total värderelativism. Man skall kunna vara lika god mot en lågavlönad ensamstående mor, en rumänsk tiggare och en stackare som utkämpar sitt jihad för Islamiska Staten. Fundera på mot vilka de godas tolerans är störst - mot IS jihadister eller Sverigedemokrater?

Det är på något sätt ett ödets ironi att de goda politikerna tagit alla pengar som skulle gått till landets försvar till sina goda gärningar. Gärningar som är på väg att helt ruinera och destabilisera landet, så att det snart inte finns något kvar att försvara. Landets flagga har t.o.m. börjat betraktas av de goda som en fascistisk symbol.

Källahttp://antropocene.se/2015/april/godhetspsykosen.html
Refhttp://www.motpol.blogspot.com.tr/2015/04/ett-land-som-aldrig-tar-stallning.html
Ref: M-pamp: DÖ kommer att dö
Ref: http://henrikalexandersson.blogspot.com.tr/2015/04/svensk-politik-star-och-vager.html
Refhttp://cornucopia.cornubot.se/2014/12/reinfeldt-och-loof-ar-rasister-vill.html
Refhttp://petterssonsblogg.se/2015/04/23/ett-battre-liv/
Refhttps://morklaggning.wordpress.com/2014/12/24/godhetens-pris/


- s och mp tappar alltmer i opinionsundersökningar, (s) rena raset i senaste, minus 4%. Blocken i stort sett jämnstora, och SD är nära att nu vara största partiet i Sverige för manliga väljare. Vilket bekräftar min fasta övertygelse sedan länge (precis som artikeln ovan indikerar inledningsvis), att det är känslostyrda fruntimmer som är "godhetens" djävulska primadonnor.Utrota s k feminism, den är verkligen ett hinder i ett modernt samhälle, en sektliknande soppa, där ingenting är av godo.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar