söndag 10 maj 2015

Söndagskrönika: Det dånar uti rättens krater

- Kuva ett folk. Vräk in hundratusentals invandrare, år efter år, – mest i hela Europa – från så avlägsna och inkompatibla kulturer som möjligt. Dumpa dem i hundratal i små byar på landsbygden som ändå är uträknade och reducerade till snygga kulisser för urbaniseringsracet. Tvinga svenska folket att försörja dem. Få dem att inse att de inte har någonting att säga till om. Skräm dem till tystnad. Gör klart för dem att det är invandrarna som är det nya frälset som ska åtnjuta privilegierna. Stämpla alla som protesterar som rasister. Förfölj dem, brännmärk dem, stigmatisera och frys ut dem. Mörklägg fakta och kväv all seriös diskussion. Se till att medias lojalitet med den politiska makten är absolut vattentät. Inga sprickor får finnas.

Välkomna och belöna att media blåljuger, som Henrik Brors i en DN-artikel om att invandringen går med vinst  – och ropa alltid hurra när lögnerna gynnar politikernas agenda.
Voilà – så skapas ett klimat där vanmakten växer tills människor brister och vreden imploderar. Det är där de glada grisarna på bilden kommer in. Jag återkommer till dem.

Läs hela artikeln via länken:

Källahttp://snaphanen.dk/2015/05/10/sondagskronika-det-daanar-uti-rattens-krater/

Refhttp://samtiden.nu/15395/det-ar-hog-tid-for-ett-fredligt-uppror/


---------------------------------


Nedan en från ovanstående artikel helt fristående bild. Som föreställer en svensk gris (i slips och kostym), omgiven av två asiater plus fyra mörka vildsvin från Afrika, samt en mindre hona i förgrunden, art oklar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar