måndag 25 maj 2015

Nu är åsiktspolisen en realitet – diktaturen införs officiellt i Sverige

Tre nya enheter inom polisen upprättas med uppdrag att ”förebygga brott som hotar det öppna samhället”. Bland annat ska man bekämpa ”internets träskmarker”, där det kan förekomma åsikter som strider mot ”alla människors lika värde”.


Läs hela detta helt osannolika beslut hos Samtiden.nu 

Reformen presenteras av rikspolischefen Dan Eliasson, under Alliansen generaldirektör för Migrationsverket och Försäkringskassan, genom en artikel i DN Debatt idag med rubriken ”Nya polisenheter ska skydda de demokratiska friheterna”.

Den nya organisationen ska, utöver att ägna sig åt mer klassiskt svenskt polisarbete som att skydda minoriteter och trossamfund, även "förebygga dåliga åsikter".

Men situationen som de nya poliserna ska hantera är inte helt nattsvart, menar Eliasson. Inte hela befolkningen hyser så felaktiga åsikter att polisen måste agera mot dem, även om polisen har ett ”särskilt stort ansvar” att ”omfamna” progressiva, vänsterliberala värden.

Ett rättsväsende som tillåter åsikter som inte är vänsterliberala leder enligt Anne Ramberg, Advokatsamfundets generalsekreterare, till ”världskrig”, ”tyska raslagar”, ”amerikansk terroristbekämpning” och ”Israels mur mot Palestina” – samtliga exempel som enligt Ramberg strider mot FN:s deklaration om mänskliga rättigheter samt mot Europakonventionen.

Ska dessa poliser göra som i gamla DDR? Låta grannar och barn rapportera ”felaktigheter” till ett svenskt Stasi? Att de spionerar på internet är inget nytt sedan FRA tillkom. Denna åsiktspolis kommer drabba alla som inte tycker och tänker som regering och riksdag har bestämt. Det är otäckt i Sverige numera för alla svenskar. Detta är inte demokrati inte heller demokratur, utan ren och skär diktatur.

Detta citat från Vilhelm Moberg är högaktuellt:

”I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”


Källahttp://www.exponerat.net/nu-ar-asiktspolisen-en-realitet-diktaturen-infors-officiellt-i-sverige/
Refhttp://samtiden.nu/11062/ny-polisorganisation-ska-bekampa-daliga-asikter/
Refhttp://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

-----------

Absurdistan ångar på... politrukväldet med skygglappar och cyklopögat riktat rakt vänsterut, tror sig skapa ett nytt "godhets"-Sverige (#förtäckt kommunism). Vilket på sikt kommer att leda till en ände med förskräckelse, Det blir kravaller en vacker dag... kanske inte så avlägset,

PS. Kan man äcklas mer än bilden av sossen Dan Eliasson? Sinnebilden av ett - ursäkta ordvalet - djävla svin. Om man läser på om hans "meriter", inkl fiffel och präktiga oförskämdheter, så symboliserar denne man det sämsta av det sämsta. Vald/befordad till rikspolischef, efter två katastrof-GD-positioner i bagaget, av.... Stefan Löfvén.  *suck*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar