lördag 27 december 2014

SEXPAKT, ALLIANSEN LÄMNAR WO

Alliansen vågade inte gå till ett extra val. Gav bort makten till 2018.

- Sverigedemokraternas opinionssiffor satte stopp för ett extra val. Ett extra val som utan tvekan skulle bli ett val för eller emot massinvandring till Sverige.

Nu valde istället en sexpakt eller sexpack att fortsätta regera Sverige ”tillsammans”. Allt för att kunna behålla massinvandringen till Sverige!

Massinvandring före välfärd och upprätthållande av våra trygghetssystem!

Jag föstår överhuvudtaget inte vad partierna inom Alliansen har att vinna på genom att låta Socialdemokraterna och Miljöpartiet sitta kvar i regeringsställning. Obegripligt! Har vi numera sju socialistiska partier i Sveriges riksdag?

Jag har inte sett eller hört att Alliansen fått något konkret tillbaka från regeringen.

Att Alliansen säger nej till möjligheten att ta över regeringsmakten i ett extra val är minst sagt sensationellt. Anna Kinberg Batra och Moderaterna framstår redan som en förlorare innan hon ens tillträtt som partiledare! Helt makalöst!

Jag tror Allianspartierna nu kommer förlora stort i opinionen! Den enda vinnaren är Stefan Löfven och möjligen Miljöpartiet men sannolikt kommer MP tvingas till många eftergifter att även de kommer att bli förlorare!

2018 kommer det politiska landskapet i Sverige förändras radikalt.

- Hejdå Jan Björklund och Folkpartiet 2018!
- Hejdå Göran Hägglund och Kristdemokraterna 2018!
- Annie Lööfs höga svansföring försvann och nu framträder hon med svansen mellan benen!
- Moderaterna under 20 procent igen ;-)

Sverigedemokraterna har fortfarande kvar sin vågmästarställning i riksdagen och kommer numera framstå som det enda riktiga oppositionspartiet!

SD kommer nu lämna in en misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven vilket kommer tvinga Alliansen att passivt stödja Stefan Löfven och en rödgrön regeringen. Något som ytterligare kommer försvaga Alliansen i opinionen.

Ett helt riktigt beslut av SD när vi i praktiken är det enda oppositionspartiet i riksdagen.

Alliansen har numera blivit ett stödparti till Socialdemokraterna!

Källahttp://thoralf.bloggplatsen.se/2014/12/27/10968133-sexpakt-alliansen-lamnar-wo/


- Skäl 1 - Rädslan att (sd) skulle växa lavinartat igen den 22 mars 2015
- Skäl 2 - Skräcken hos (kd) och (fp) att rasa under 4%-spärren och kastas ut ur riksdagen
- Skäl 3 - Stekpanneansiktet Under-Bettan, ville säkra upp fortsatt (m)assinvällning à la Reinfeldt
- Skäl 4 - En förlamning som sitter kvar sedan valkatastrofen den 14 september 2014... "vi vill inte regera, utan Fredrik känner vi oss vilsna"

Att Allians-partierna kommer att rasa i opinionsundersökningarna står redan klart. Redan har många sympatisörer, inkl aktiva politiker, signalerat att nu får det vara nog, och hoppar av, resp går över till sverigedemokraterna. Gäller även inom socialdummokraterna, s och m i allians är otänkbart för rättrogna sossar och gammelmoderater, och det kommer att straffa sig gruvligen, nästa val.

Denna s k Decemberöverenskommelse måste vara det mest uppgivna fiasko man nånsin skådat, inte bara inom svensk politik, utan totalt. En koalition, som med (sd).s stöd enkelt kunnat fortsätta regera, kastar in handduken, och ville inte regera! Världsrekord i självförakt och mental kollaps, skall bli intressant att följa internationella reaktioner, inte minst de nordiska, särkskilt de danska.

Jag antar och hoppas att SD nu kommer att justera sin taktik och inte bara rösta emot regeringens budgetar, utan rösta ned den i VARJE ENSKILD FRÅGA.

Nu får Sverige dessutom stoltsera med den sämste statsminister världen nånsin skådat. Swe-Tsaren, papegojan utan politisk kunskap, en politikens hovnarr, oduglig svetsare, och ett åtlölje, blir alltså Kalle Anka-absurdistans representant utåt i världen ett tag till. Man skäms gruvligen att vara svensk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar