söndag 28 december 2014

”Decemberöverenskommelsen” en kopia av Hitlers ”Fullmaktslagen”

Vi kan nu fråga oss vem av partierna som är mest ”brunt”. Ja inte är det då SD som står upp för folkets väl och talar sanning, utan det är den nybildade sexklövern som nu kopierat Adolf Hitlers Fullmaktslagen, (tyska Ermächtigungsgesetz) som kom 1933.

Från Wikipedia:

Fullmaktslagen (tyska Ermächtigungsgesetz) var en lag som antogs av den tyska riksdagen den 23 mars 1933 och som trädde i kraft dagen därpå. Lagen, vars formella titel var Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich (”Lagen om avhjälpande av folkets och rikets nöd”), innebar att Tysklands rikskansler Adolf Hitler blev högsta lagstiftande organ. Hitler blev därmed Tysklands diktator.

Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet (NSDAP) hade tillsammans med Tysknationella folkpartiet (DNVP) absolut majoritet för lagens antagande, men man behövde två tredjedels majoritet. Genom att förbjuda Tysklands kommunistiska parti (KPD), hota socialdemokratiska ledamöter och ge lösa löften till Centrumpartiet (Z) kunde lagen antas med 441 röster för och 94 emot. I och med detta var Weimarrepublikens tid definitivt slut.

Jämför detta med gårdagens ”Decemberöverenskommelsen”. Annie Lööf som ville lagstifta bort att man kunde rösta på en annan än sin egna budget. Det kan nästan likställas med att förbjuda ett parti att rösta alls, eftersom SD aldrig skulle få egen majoritet med sin budget.

Och precis som i Tyskland, där man hotade ledamöter och gav lösa löften, så har även detta skett i Sverige. SD-politiker hotas och till och med misshandlas till tystnad för att lämna partiet och Löfven ger lösa löften stup i kvarten som han aldrig håller.

Likheten är slående mellan nazitysklands Hitler och DDR-Sveriges sexklöver. SD går mot storslam i valet 2018.


Källahttp://www.exponerat.net/decemberoverenskommelsen-en-kopia-av-hitlers-fullmaktslagen/


Anm. Svetsar-Löfvén och Hitler har ett gemensamt ytterligare,,, ruttna tänder. Det påstås att Mao, Kinas kommunistdiktator, hade samma anfrätta garnityr. Är det lögnerna som fräter hål i emaljen?

Anm 2. Nya Statsbärande Demokratiska Arbetar Partiet # NSDAP,  det nya Sveriges anti-demokratiska partiet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar