måndag 15 december 2014

Riksdagen vill "utreda" asylmottagande

Riksdagen begär att regeringen tillsätter en "utredning" för förslag om ett ”hållbart och flexibelt system för mottagande av asylsökande och nyanlända” som snabbt leder till jobb. Riksdagen vill också att Migrationsverket självt ska få driva boenden.

När riksdagen tog beslut om utgiftsområde 8 i nästa års budget, det som gäller migration, undgick regeringen nederlag eftersom regeringens förslag och Alliansens var i princip lika. Trots att Sverigedemokraterna i förra veckan röstade ja till den nivån i och med att partiet stödde Alliansens ramförslag, reserverar sig nu partiet. SD vill lägga 10 miljarder på migration, nära 7,5 miljarder lägre än regeringen och Alliansen.  (TT)

Källahttp://www.exponerat.net/riksdagen-vill-utreda-asylmottagande/


- Billigt knep, blå dunster, ett lätt genomskådat och billigt trick, för att visa 'handlingskraft' inför valet i mars 2015. Det saknas sannerligen inte erfarenhet av fiaskot, vad är det nu för magi som plötsligt skall fixa skivan? Fas4, Fas5, eller Fas6, nya påhittejobb, ty det finns inga jobb för okvalificcerade invällare, utan utbildning och de flesta analfabeter, icke svensktalande givetvis.

Ungdomsarbetslösheten i Sverige ligger redan på 25%, det tycks accepteras. Vore bäst att kalla in Beatrice Ask, landets förre moderöde justitieminister, världsmästare inom gebitet "vi tillsätter en utredning". Vilket medförde att alla problem sopades under mattan, begravdes, det kom inga utredningssvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar