söndag 21 december 2014

Poliser avrättas, terrorister vinner i Obamaland

Amerika sjunker tillbaka i det fruktansvärt laglösa och kriminella 1970-talet. I natt avrättades två poliser i New York som resultat av att president Barack Obama och New York-borgmästaren Bill de Blasio anklagat ordningsmakten för rasism och därmed undergrävt auktoriteten för den.

- Detta leder nu till att anarki breder ut sig i USA. Laglösheten är det uppenbara resultatet när politiker inte moraliskt står upp för ordningsmakten och förklarar att deras jobb är att upprätthålla lag och ordning.

Gärningsmannen skrev på nätet att han skulle hämnas genom att döda poliser, innan han gick ut i Brooklyn och sköt två poliser i huvudet.

Polisfacket lägger skulden för våldet på den vänsteraktivistiske borgmästaren Bill de Blasio. Polisfackets ordförande Patrick Lynch säger till CBS, “Borgmästaren har blod på händerna.”

När borgmästaren besökte sjukhuset dit de två döda polismännen förts vände samtliga poliser ryggen mot borgmästaren, rapporterar New York Daily News, NYPD cops turn their backs on the mayor as he enters hospital where officers died .

På samma sätt har president Obama underblåst hatet och motsättningarna genom att hänga ut ordningsmakten som rasistisk.

Risken är nu stor att poliser slutar ingripa mot våldsverkare och lämnar makten över gatorna till ligister och kriminella, så som det var under Jimmy Carters 1970-tal. Först med Ronald Reagan och Rudy Giuliani fick man ordning och trygghet. Allt det är nu saboterat.

Obama har ju också förstört USA:s respekt i omvärlden på ett så förödande sätt att det lilla kommunistiska Nordkorea vinner över amerikansk filmindustri genom att hota med terrordåd om inte en komedi om landet stoppas. USA är nu så svagt att filmindustrin faller på knä inför Nordkorea och gör exakt det Nordkorea beordrar USA att göra. Putin gratulerar Kim Jong-un.

Det där snacket om stormakt gäller inte så länge Obama sitter i Vita huset. Amerika har blivit en feg och ynklig nation som låter ligister, kriminella, terrorister och diktaturer bestämma.

Nu får amerikanerna det man röstat på: vänsterfloskler som undergräver samhällsmoralen och öppnar dörren för våld och hat.

Källahttp://erixon.com/blogg/2014/12/poliser-avrattas-terrorister-vinner-i-obamaland/

- Man kan naturligtvis inte ha en mulatt-islamsk hybrid som president, och nu har (Nobels "fredspristagare"!) Obamas katastrofala, internationella krigs-härdnadståg, kompletterats med en inhemsk lag-o- ordnings-implosion. Inte mig emot, ta i med hårdhandskarna mot både negrer och araber, det enda dessa förstår är naket våld. Låt clashen komma, västerlandet behöver rensas, och det är dags för de vitas vrede, nu eller aldrig är tiden kommit att visa var skåpet skall stå. Och den platsen är inte MÖ eller Afrika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar