söndag 15 mars 2015

Insändare: Slutet för Sverige!

Vad är det som pågår i Sverige, vad är den egentliga anledningen till att landet förstörs, besudlas och smulas sönder till oidentifierbara mikrober, ruineras och utplånas? Ja, jag önskar att jag hade svaret på den frågan, jag har legat sömnlös åtskilliga nätter och funderat varför i hela friden ett fint land som Sverige hamnar i en sådan till synes hopplös situation och går ett sådant brutalt och fruktansvärt öde till mötes!

- Vad är myndigheternas avsikt, varför våra folkvalda (deras, eftersom dom ingalunda är mina folkvalda) representanter förråder sitt eget fosterland och folk, vad är det som ligger bakom? Vems ärenden springer dom? Eller finns det ingen bakomliggande orsak eller plan till denna självförintelse? Har allt bara gått över styr och nu vet politikerna inte hur dom ska kunna vända den sjunkande skutan på rätt kurs igen? Den trojanska hästen är ju redan inne i landet och regimen har helt enkelt tappat kontrollen över utvecklingen! Kan det vara så enkelt, har vi så totalt intelligensbefriade, korkade och okunniga personer som styr landet så att det är en ren slump att vi nu med dinglande och skälvande magra ben sitter och glor ner i den svarta avgrunden? Om inte…

Eller finns det som sagt en annan och kanske ännu mer ödesdiger och djävulsk plan bakom? Beslut som har fattats över våra huvuden och utan vårt godkännande -i all hemlighet? Har landet skänks bort till någon annan stat och i så fall varför? Det finns säkert många som skulle vara intresserade av att få ett helt land gratis och då kan i stort sett vilken skurkstat som helst lämna in sin intresseansökan till Rosenbad!

Och på tal om skurkar! För ett antal år sedan kom några högt uppsatta svarta skägg till Sverige för att besöka vår dåvarande statsminister Rainfeldt. Något mycket allvarligt hade enligt dom inträffat och nu krävde dom att få träffa statsministern och det var en begäran som omgående beviljades! Misstänkt bara det! Efter mötet kom dom tre skäggen ut från statsministerns rum, alla tre belåtet flinande med mungiporna upp till öronen! Inget sades om själva mötet, ingen kommenterade vad som egentligen avhandlats och ingen frågade heller någonting. Regeringen kom heller aldrig med någon egentlig förklaring till detta oväntade och hemlighetsfulla möte! Ett mycket konstigt och mystiskt agerande som bara spädde på min tidigare oro och misstänksamhet ännu mer! Var männen kom från var även det höljt i dunkel! Allt sopades snabbt som ögat under mattan och försvann som planerat in i glömskans dunkel, precis som vanligt!

Sverige har som bekant enorma uranfyndigheter, men svensk lag förbjuder (än så länge) brytning! Vi har en av dom största fyndigheterna i hela världen och provborrningar som görs visar hela tiden på nya fyndigheter - trots stort motstånd även mot enbart provborrningar så påträffas ändå enorma nya fyndplatser! Aura Energy som genomfört några provborrningar uppskattade före borrningen en fyndighet till 132 millioner ton och som sedan efter provborrningen visade sig vara det dubbla, 286 millioner ton! Tidigare hade Continental Precious pekat ut en annan enorm uranfyndighet som världens största och enormt mycket större. Plats okänd, men den ligger någonstans i norra delen av landet, där även dom andra uranfyndigheterna har påträffats! Sverige sitter här alltså på fyndigheter som om dom utnyttjades skulle ge landet gigantiska intäkter! Norge (förlåt Norge för jämförelsen) skulle i en jämförelse med Sverige då komma att framstå som ett rent fattighjon!

Ja, vem kan nu vara intresserad av att få ett land till skänks? Sverige har i dag runt 2 miljoner muslimer! Vi har redan nu ett stort antal moskèer och det planeras och byggs allt fler näst intill på löpande band, varje stad och samhälle kommer inom kort ha egna moskeer - och skränande minareter. Halalslakterier täcker nu hela behovet av djurplågat kött, det införs smygvägen på barnbespisningar, MC.Donalds och andra mindre nogräknade matintag! Svenska lagar, rutiner, kultur och bestämmelser slängs på soptippen till förmån för islamska stenålders lagar, seder och bruk. Landet förbereds för ett totalt övertagande av islam, ingen som helst tvekan om det! Allt det gamla städas effektivt bort och svensken tystas effektivt med nya låtsaslagar varvid Sverige kan islamiseras utan synbara protester! Lagar stiftas som gör det olagligt att vara motståndare till islam! Svenska domstolar praktiserar redan nu scharia lagar i flera avseenden! Det mesta är tillrättalagt och förberett och kräver nu enbart lite finputsning här och där för att till 100% tillgodose muslimer! Kontraktet kan fullföljas.

Men hur har Sverige egentligen råd med all denna enorma massinvandring? För 13 år sedan så var kostnaden 267 MILJARDER per år, i dag finns inga säkra siffror, myndigheterna har som brukligt lagt locket på när det gäller pinsamma och känsliga uppgifter om flyktingmottagning och dess kostnader! Men det har naturligtvis inte blivit billigare, tvärt om! Det finns uppskattningar att kostnaden i dag ligger på mellan 4-500 MILJARDER och det verkar väl ganska troligt med utgångsläge på 267 MILJARDER för 13 år sedan och med denna enorma ökningen av massinvandring så är kostnaden i dag garanterat 400 MILJARDER men förmodligen ännu högre! Sveriges totala budget ligger på drygt 800 MILJARDER! Men hur har Sverige råd? Vi vet alla att neddragningar inom precis alla områden (utom asylturismen) finansierar stora delar av massinvandringen, men räcker det verkligen till? Det lånas också friskt, Sveriges statsskuld är för närvarande c:a 1400 miljarder! Och ingen som helst ljusning ses när det gäller importen av muslimska kravmaskiner, tvärt om så ökar den dramatiskt! Och samtidigt är myndigheternas kompakta ovilja att redovisa kostnaderna för asylindustrin är märklig och väcker obehagliga misstankar, hur sker egentligen finansieringen?

Det är mycket som inte stämmer när det gäller massinvandring och dess kostnader, frågetecknen är många och frågorna är konsekvent obesvarade! Kan Sverige verkligen klara av dessa gigantiska kostnader ensamt, eller finns det kanske andra intressenter och finansiärer? Och vem kan i så fall vara intresserad av att först utrota ursprungsbefolkningen och ersätta med sina egna och sedan få ett land som Sverige i stort sett helt gratis, utan strid, utan kamp och utan vare sig handpenning eller köpesumma (förutom lite småpengar till korrupta och hycklande svenska landsförrädare förstås). Ett land med världens största uranfyndigheter och som redan har en stor islamsk befolkning och tillrättalagda lagar och förordningar för att passa islam och en urbefolkning som till över 80% är positiv till ett islamskt maktövertagande! Naturligtvis är det då ett islamskt land som tidigare är rikt p.g.a. enorma oljeinkomster! Ett överbefolkat land som behöver mer utrymme, makt och inkomster och som sen skrupelfritt och ohejdat skulle utnyttja våra outnyttjade uranfyndigheter till 100%. Och när Sverige sen är erövrat så ligger Norge i farozonen och som då förmodligen blir en enkel munsbit för den nybildade kapitalstarka Islamska Staten Sverige, ISS!

Och utöver den ”vanliga” massinvandringen så tar Sverige emot c:a 5000 s.k. ”ensamkommande flyktingbarn” varje år, muslimska eftersom det är bara muslimer som ”flyr”… Landsförrädarna kallar dom för barn för att rättfärdiga och dölja sitt bedrägeri. Och det är väl heller ingen tillfällighet att det bara är män som kommer, kvinnliga ensamkommande är en 100% bristvara i dessa kretsar! Barnen är i själva verket fullvuxna män och med all sannolikhet redan färdigutbildade terrorister i syfte att ta över Sverige! Och vi få krakar som protesterar får garanterat halsarna avskurna i parti och minut på islamskt manèr, d.v.s. bestialiskt barbari! Nu är Sverige bara en millimeter från att förvandlas till en 100% islamskt stat, och våra huvuden används som fotbollar av det nya uppväxande svenska släktet, muslimerna!

Och med oanade mängder olja kan man som alla förstår enkelt kontrollera en stor del av världen och dessutom enorma mängder av uran så ökar makten dramatiskt, mycket dramatiskt. Uran kan användas till mycket och på många olika sätt, men ett drömläge för en skurkstat! Sverige (och Norge) har tillsammans också enorma tillgångar av färskvatten, något som stora delar av världen lider brist på och även det är en bricka i spelet om världsherraväldet! Och som en extra bonus, har Sverige nu redan i dag hundratusentals välutbildade terrorister som vid behov kan skickas ut i världen på ”specialuppdrag” mot länder som inte gör som den nya terrorstaten ISS säger!

Världsordningen kan faktiskt förändras snabbare och annorlunda än vi anar!

Är förstörelsen av Sverige planlagd av skrupelfria landsförrädare?

Eller har makthavarna ”bara” tappat kontrollen över hela situationen? Eller finnas det andra förklaringar?

'Janne'

Källahttp://petterssonsblogg.se/2015/03/15/slutet-for-sverige/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar