tisdag 3 mars 2015

Det er jo det, jeg siger

Der er ikke andre borgerlige i Sverige, end Sverigedemokraterne. De såkaldt ‘borgerlige’ partier er revolutionære liberalister, der dog ikke er mere liberale end de går ind for en forbudsstat, der forbyder f.eks. “sexkøb” og pilsnerøl (mellanöl) i supermarkederne.

  De “borgerlige” marcherer i homoparader for den 1.5 procent af befolkningen, der er HBTQ og har det bedre end noget andet sted i verden, hvis de ikke lige blev chikaneret af muslimer, der endda har myrdet svenske bøsser. De siger, de arbejder for tryghed, plusord nummer et, men Sverige har aldrig været mere voldeligt med ca. et mord om dagen og 80.000 tilfælde af grov vold. Visse typer kriminalitet er øget med 5000 procent på en generation.

Svenske borgerlige har ikke engang deres eget sprog, som Roland Huntford så allerede i 1972, så knusende vandt 1968 i Sverige. Man er ikke borgerlig, når man forærer nationen væk og de facto bekriger sin egen befolkning demografisk og økonomisk. Tino Sanadaji udtrykker sig så ligefremt, at han har afskrevet sig en fremtid på noget svensk universitet. Hør ham i dansk radio forleden. Sanadaji Twitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar