torsdag 12 februari 2015

Jihad jämfört med korstågen

Om man pratar med vänstern, muslimer och andra PK om islams krig så slår det aldrig fel att man får till svar ”men korstågen” eller tänk på ”slavhandeln över Atlanten” båda dessa var oerhört grymma men korstågen var försvarskrig mot islams expansion och övertagande av kristna områden. Slavhandeln som västländerna bedrev under c:a 350 år var fruktansvärt men ingenting jämfört med muslimernas slavhandel som pågått i 1400 år och fortfarande håller på.

- När korstågen dras fram tänk på att Mellanöstern, Nordafrika, Turkiet, Södra Ryssland med flera områden en gång var kristna men muslimerna förstörde dessa länder när de spred död och religion. Det var ytterst nära att muslimerna lyckades erövra Europa när de härjade i Frankrike, Italien och Österrike med slavräder ända till Island.

Istanbul är ett exempel, en gång hette staden Konstantinopel och var kristen i över tusen år innan muslimerna erövrade den. Mellanöstern är kristendomens födelseplats, nu återstår bara spillror…

Titta på den korta filmen och jämför…tänk också på att även hinduer, buddister, ateister, judar, zoroastrier och många andra inte minst muslimer har råkat illa ut vid islams framfart.




Källa: http://petterssonsblogg.se/2015/02/12/jihad-jamfort-med-korstagen/
Refhttp://petterssonsblogg.se/2015/02/15/araberna-fick-999-men-unnar-inte-judarna-01/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar