söndag 15 februari 2015

Bespara oss flosklerna

Två personer skjuts till döds och fyra poliser skadas av samma gärningsman i två terrorattentat i Köpenhamn under loppet av några timmar. Det är en tydlig repris av terrorattackerna i Paris den 7 januari och mängder av andra islamistiska terrorattacker de senaste åren.  Gemensamt för dem är att de har utförts av jihadister med ett blint hat mot judar och demokratiska fri- och rättigheter.

Den 22-årige gärningsmannen, islamisten Omar Abdel Hamid El-Hussein, sköts till döds när han öppnade eld mot polisen vid 05-tiden på söndagsmorgonen. Han var född i Danmark men hade bakgrund i Mellanöstern. Han var känd sedan tidigare både av polisen och säkerhetspolisen PET för flera olika sorters brottslighet, bland annat olaga vapeninnehav och våldsbrott. Han är även känd från det kriminella gänget Brothas. Enligt uppgift frigavs han för två veckor sedan efter att ha avtjänat ett fängelsestraff.

Skräckslagna ministrar kan inte dölja paniken

TV-klippen med Helle Thorning-Schmidt visar en skräckslagen politiker. Ögonen är uppspärrade, det vanligen så utslätade, karaktärslösa ansiktet med de hårt påmålade ögonbrynen har tappat kontroll över mimiken.

"Vi är inte i strid mellan islam och Väst. Det är inte en kamp mellan muslimer och icke-muslimer. Det är en kamp mellan de värden som bygger på frihet för den enskilde och en mörk ideologi” sa Helle Thorning-Schmidt.

Det är samma skräck som fick Sveriges utrikesminister Margot Wallströms (s) ansikte att erodera i SVT Aktuellt efter terrordåden i Paris den 7 januari. Hon kunde inte kontrollera paniken, ögonen var bräddfyllda panikslagna brunnar. Hon kunde inte svara på en enda fråga.

Ministrarnas skräckslagna ansikten röjer dem. De visar att de politiker som styr oss är fullkomligt tagna på sängen av islamistiska terrordåd. Trots att terrorexperter och islamkritiker har varnat i åratal har politikerna inte velat ta till sig ens elementära fakta om terrorhoten från islam. De har obekymrat fortsatt bedriva massinvandring från muslimska länder utan att för ett ögonblick besinna konsekvenserna för sina egna länders invånare.

Läs hela inlägget av Julia Caesar här.

Källahttp://snaphanen.dk/2015/02/16/bespara-oss-flosklerna/

- En stat kan bara existera, så länge den tillförsäkrar säkerhet för sina medborgare. Om så ej är fallet, så eroderar staten, upphör som institution.

Den säkerheten existerar inte längre i flera s k civiliserade västländer. Undfallenheten mot islam och muslimer är så "Politiskt korrekt" att överheten, i form av regeringar, s k "gammelpartier", gammelmedia, kyrkan (!) m fl så kallade "goda" organisationer och enskilda renegater, att staterna hellre faller undan och bidrar till sin egen undergång, än att ta striden mot en etnisk-kulturell ideologi, som inte hör hemma i demokratiska stater. Sverige är "värst i klassen", och det blir en politisk bomb, när det första framgångsrika jihadistiska terrorattentatet tar ett antal svenskars liv. Det är bara en tidsfråga, inte om, men när.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar