söndag 31 januari 2016

Stalinistisk censur à la Svea

Medierna tillämpar stalinistisk censur

söndag 31 januari 2016 · 9:12

- Kulturvänstern och medievänstern är ständigt "kränkt". Så fort den blir emotsagd går den till personangrepp. Om man inte håller med vänstern, måste man vara rasist, främlingsfientlig och allmänt ondsint.

I Aftonbladet skriver Fredrik Virtanen att den kritik som riktas mot mediernas manipulation och mörkande av migranters våld och ofredanden skulle vara uttryck för, jo, just det: fascism. Att kritisera medierna för dess vinklade, partiska och ideologiska slagsida är detsamma som att vilja “underminera förtroendet för demokratins institutioner”.

Vänstern vill med andra ord tysta kritiken. Det är inget annat än återupplivad stalinism.
Och tendenser till att Sverige blir mer som Sovjetunionen finns faktiskt. Många svenska mediekonsumenter vänder sig till utländska medier eftersom de svenska medierna inte rapporterar fakta utan bara ideologisk propaganda. En tidning med många svenska läsare är Daily Mail i Storbritannien, men där har man nu blockerat svenska webbanvändare från att läsa artiklar om Sverige. Det rapporterar nyhetssiten Breitbart, CONFIRMED: Daily Mail Article BLOCKED In Sweden Due To Migrant Murder Court Case.

Det framgår inte vem i Sverige som hotat Daily Mail och fått dem att införa censur mot svenska läsare. Men man minns ju hur socialdemokratiske justitieministern Laila Freivald(s) fick webbsidor nedstängda för att inte reta muslimska extremister. Det skedde genom att hota webbhotellets ägare. Har regeringen ännu en gång tillgripit hot, denna gång mot Daily Mail? Allt för att tysta ner ofördelaktiga nyheter om migranter?

Om vi hade fria medier i Sverige, då skulle någon redaktion gått till botten med orsaken till denna censur. Men det kommer naturligtvis inte att ske. Vi har inga oberoende medier i Sverige, bara ideologiska propagandaspridare.

P.S.
Passa på och läs denna initierade artikel om ensamkommande i Daily Telegraph innan den blir censurerad och blockerad av stalinistiska poliser som Virtanen, Sweden is a perfect example of how not to handle the Great Migration.

------------------------

- Desperationen inom vänster-/godhetsträsket är påtaglig, nu väller det ut information, inte bara via sociala media, även papperstidningen och deras nätupplagor tvingas nu beskriva och skriva om verkligheten, inte den förljugna som demokraturens kreatur, journalisterna, tidigare använts sig av. Propaganda i st f kritiskt granskande, men nu är klockan slagen . Den tiden är snart förbi, men det finns sprattelgökar, som t ex den gangsterliknande, och gangsteragerande kopian av J Edgar Hoover, dvs rikspolischefen Dan Kräkman-Eliasson, nu med tillnamnet '291:an Eliasson'. Efter sin famösa mörkning av invällarbegångna brott, hemligstämplade via kod 291, och givetvis avfärdade fall, "inga brott begångna". Antalet sägs vara uppe i ca 5000 olika stämplingar, ett massbrott begånget av polisen, vars uppgift att bekämpa bytts ut till förmörka, för gullegull-populationen illegala invällare.

Ref: Folkets Demonstration, Stockholm 30 januari 2016;Ref: Vänsterextremister/arbetslösa primater skriker och gapar i störande syfte mot demonstrationen på Norrmalmstorg (inte helt oväntat när low-class gatuslödder uppträder som en grupp skrämda nassar, och tillgriper det mest primitiva beteende som tänkas kan. Grisar står klart högre vid en jämförelse med packet).
http://www.friatider.se/v-nsterextremister-st-r-demonstration-p-norrmalmstorg

Ref: Julia Caesar, söndagskrönika 2016-01-31, Kulturimporten:
http://snaphanen.dk/2016/01/30/sondagskronika-kulturimporten/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar