måndag 1 februari 2016

Kungamedalj till landsförrädare


- Nu får den värste anstiftaren till migrationseländet, Fredrik Reinfeldt, en kungamedalj ”12:e storleken”, utdelad av Hans Majestät Konungen! Jag trodde givetvis det var ett skämt när jag läste om detta, men icke så.


Av massor av människor betraktad som landsförrädare, kanske den värste av dem alla, och dessutom psykopat-klassad av seriöst insatta/kunniga bedömare. Wennerström och Bergling bör givetvis förlänas postum upprättelse, inkl kungamedalj av högre valör än Reinfeldts. Dessa herrars dåd var trots allt reparabla, och av lägre skadenivå, jämfört med Reinfeldts.

Carl XVI Gustaf har franskt släktpåbrå, Reinfeldt en kombination av Afrika/USA-Litauen. En slags ohelig allians (!) mellan dess "svenskar"? Reinfeldt har själv framhållit sin egen bakgrund, i nån slags (fabricerad) stolthet. Efter att Aftonbladet slog upp en detaljrik artikel om saken, länk nedan. Han låtsades belåten med sitt genetiska släktarv, men i praktiken var han rasande över att hamna inom epitetet ”svenskar”, inte svenskar. Som bl a ledde till diverse hatfulla anti-svenska uttalanden, ”barbariet”... ”allt gott kommer utifrån” m m. Och den ultimata hämnden, riktad mot partiet sverigedemokraterna, dess röstare och partiledare Åkesson i synnerhet (Reinfeldts hatfigur No #1), via idiotfrasen "Tack för att ni valde Sverige" och överenskommelser med fnutt-miljöpartiet "de naiva", och de raserade gränsernas politik. Att landets befolkning av svenskar,  dess homogenitet och välstånd offrades på altaret bekymrade inte FR ett dugg. Och nu, av Sveriges statschef, erkänt värt en kungamedalj. Bananmonarkin Absurdistan stadfäst av högsta instans.

*URK*

http://www.exponerat.net/dagen-bild-kungen-ger-reinfeldt-medalj/
http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.ab
http://na.se/asikt/debatt/1.1887924-i-dag-hade-tage-erlander-stamplats-som-rasist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar