fredag 8 januari 2016

Allah får på truten

Charlie Hebdo: "anstiftaren på fri fot"


Det är ett år sedan islamska extremister sköt ihjäl större delen av redaktionen för satirtidningen Charlie Hebdo i Paris.
Det extranummer som ges ut på årsdagen visar en skäggig Allah på omslaget med texten, “Efter ett år: mördaren är fortfarande på fri fot”.
I ledaren kritiserar man “fanatiker brutaliserade av Koranen” liksom av dem med andra religioner som önskar tidningens död därför att den “vågar skratta åt religioner”.
Charlie Hebdo är en vänstertidning vars satir många gånger inte är i min smak. Men vi kan inte alla ha samma smak. Vi kan och ska inte ha samma åsikter, om vi inte vill skapa en förtryckande diktatur. Yttrandefrihet är en grundförutsättning för demokrati och rättsstat. Ger vi upp den, har vi förlorat. Då är vår av individuell frihet präglade civilisation död.
Se mer: Guaridan i Charlie Hebdo anniversary edition cover released: ‘the assassin is still out there ’http://www.theguardian.com/media/2016/jan/04/charlie-hebdo-anniversary-edition-cover-is-released-one-year-after-attacks?CMP=fb_gu

Källahttp://erixon.com/blogg/2016/01/charlie-hebdo-anstiftarna-pa-fri-fot/
Refhttp://www.theguardian.com/media/2016/jan/04/charlie-hebdo-anniversary-edition-cover-is-released-one-year-after-attacks?CMP=fb_gu

----------------

- Nu riktas strålkastarna korrekt, djärvt och utmärkt, Tack CH!

- Tycker dock att medbrottslingarna, Muhammed, mördaren och pedofilen, samt Gabriel, ärkeängel och budskapets springschas, kommer för lindrigt undan. Dom skall ingå i drevet mot fantasireligionen, förintarideologin islam. En sektdoktrin som är civilisationens och mänsklighetens största hot och fiende. Död åt islam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar