onsdag 13 januari 2016

Ni är alla skyldiga!
Nu börjar det. De som i decennier har förtalat Sverigedemokraterna och andra som varnat för massinvandringen, lögnerna och mörkläggningen av invandringens och mångkulturens konsekvenser, börjar nu helt plötsligt inse att marken bränner under fötterna.
 
- Plötsligt börjar ledarsidor, debattörer och politiker fråga som om “hur vi hamnat här”, hur kunde debatten vara så skev, hur kunde tystnaden i media och bland myndigheter angående invandringen vara så total? De låtsas nu som om det är någon annans fel.
Enligt DN är det Aftonbladets fel, och Aftonbladet tycker säkert det är någon annans fel. DN skjuter på polisen för att avleda det faktum att de högst medvetet struntat i att rapportera saken för att det kan gynna SD. Polisen skjuter tillbaka på media, samtidigt som vissa av deras företrädare citeras i tidningar där de erkänner att de mörkar för att återigen inte gynna SD.


Politiker från 7-klövern börjar nu gå ut med olika uttalanden och förslag på åtgärder – de känner väl att nu har de en liten öppning att plocka poäng, trots att de i decennier förfäktat massinvandringen och varit en del av mörkandet och därmed etablerandet av kaoset vi ser idag. T.ex. har en funktionär på “We are Sthlm” meddelat att sexövergreppen som nu kommit till ytan varit kända i åratal och politikerna kände till det. Men det är först nu som de låtsas vara bestörta, nu när det är politiskt opportunt.

Med andra ord: media, politiker och myndigheter skyller hejvilt på varandra.

Men sanningen är väldigt enkel egentligen:  Ni är alla skyldiga

Ni är alla medlöpare: Journalister på Aftonbladet, TT, DN, SVT, Sydsvenskan, GP, SvD. Politiker från hela 7-klövern; Socialdemokraterna, Folkpartiet/Liberalerna, Moderaterna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet, Centern, och Miljöpartiet. Staten i form av polismyndigheten, BRÅ, SCB, Migrationsverket, regeringar i decennier tillbaka, region- och kommunpolitiker från norr till söder, tjänstemän inom förvaltningarna och debattörer på hela den politiska kartan.

De enda som konsekvent och i alla tider stått längst fram och varnat för mångkulturen och agerat emot införandet av den, det är Sverigedemokraterna.

Så, ni i etablissemanget kan låtsas som om ni var ovetandes, ni kan låtsas som det är någon annans fel att det gick som det gick. Men det är ert fel. Ert svek är som jag ser det oförlåtligt. Be om ursäkt, be om förlåtelse, gå ut offentligt och erkänn att ni visste men ljög inför svenska folket, att ni förstod men mörkade, att ni insåg men – fega som ni är – valde att håna och förlöjliga alla oss som förstod vart vi var på väg och hade mod nog att agera emot det största svek mot Sverige i mannaminne.

Ni kan be om ursäkt, men jag kommer i alla fall aldrig att glömma att ni förstört det en gång säkra, trygga och starka land som Sverige var. Jag kommer aldrig att förlåta er för att ha förvandlat det som kunde vara ett “paradis på jorden” till det mångkulturella helvete som vi nu befinner oss i.

Er skuld i detta kan aldrig underskattas, glömmas eller förlåtas.

Källahttp://avpixlat.info/2016/01/12/ni-ar-alla-skyldiga/
Ref: http://antropocene.se/2016/january/varbolderna-har-spruckit.html
Refhttp://nyheteridag.se/att-svenska-dagbladet-publicerar-konspirationer-ar-skadligt/

--------------------------

- Ingen åtalseftergift, brott skall med straff sonas. Den dagen nalkas... sanningen segrar alltid, och ansvar skall utkrävas, skoningslöst. Landsförräderi ger inga dagsböter... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar